Träffa ny psykolog…

På onsdag ska jag träffa en för mig ny psykolog. Det känns redan nu lite nervöst och kommer kännas mer och mer nervöst när det närmar sig onsdag. Jag vill i alla fall få hjälp med det jag kan få hjälp med. Då tänker jag mycket på min ångest och problem som social fobi, generaliserad ångest och agorafobi (torgskräck). Eftersom de är tillstånd som jag vet kan behandlas med psykoterapi (ofta i kombination med medicin). /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.