Träffa ny psykolog…

På onsdag ska jag träffa en för mig ny psykolog. Det känns redan nu lite nervöst och kommer kännas mer och mer nervöst när det närmar sig onsdag. Jag vill i alla fall få hjälp med det jag kan få hjälp med. Då tänker jag mycket på min ångest och problem som social fobi, generaliserad ångest och agorafobi (torgskräck). Eftersom de är tillstånd som jag vet kan behandlas med psykoterapi (ofta i kombination med medicin). /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: