Familjeresa till Egypten bokad

Nu är en resa till Egypten bokad. Det är jag och min familj, min systers pojkvän, och mina två fastrar samt deras respektive som ska åka. Är lite nervös för själva flygningen (tycker inte jätte mycket om att flyga) men resten ser jag fram emot. Åkte senast till Italien och det gick hur bra som helst Följ min blogg med Bloglovin så det här ska nog också gå bra. Vi ska till området Hurghada och bo på 5 stjärnigt hotell, inte något man får vara med om varje dag=). /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.