Familjeresa till Egypten bokad

Nu är en resa till Egypten bokad. Det är jag och min familj, min systers pojkvän, och mina två fastrar samt deras respektive som ska åka. Är lite nervös för själva flygningen (tycker inte jätte mycket om att flyga) men resten ser jag fram emot. Åkte senast till Italien och det gick hur bra som helst Följ min blogg med Bloglovin så det här ska nog också gå bra. Vi ska till området Hurghada och bo på 5 stjärnigt hotell, inte något man får vara med om varje dag=). /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: