Läkarbesöket och (GAD)

Jag var ju hos läkaren igår, hon skulle skriva mitt läkarutlåtande till FK. Eftersom jag har haft en hel del ångest hela livet och oroat mig mycket som det egentligen inte finns någon logisk anledning att oroa sig för fick jag en diagnos till (GAD) Generaliserat ångestsyndrom. Följande gäller för (GAD) Du känner dig rastlös och spänd Du känner dig ofta trött av att vara på din vakt mot faror och hot Du är orolig så du har svårt att koncentrera dig på annat , tex ditt arbete Du blir ofta irriterad över att andra inte förstår eller tar din oro på allvar Du sover dåligt eller har svårt att somna på grund av att du är orolig Du är stel och öm i musklerna på grund av att du alltid är spänd Om du har dessa symptom i minst 6 månader kan det tänkas att du har (GAD). Men kom ihåg att det är bara din läkare som kan ställa diagnosen. Det kändes både bra och mindre bra att få en diagnos till. Eftersom den är kronisk kändes det lite tråkigt att få veta att den alltid kommer ”följa med” men samtidigt har jag ju redan märkt att jag har dessa problem och har haft ända sedan jag gick på dagis. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.