På väg hem med Björn

Är nu på väg hem med min katt Björn från Djursjukhuset i Skara. Han hade fått njursten, stackarn. De tog hand om Björn bra där och nu ska han äta Royal Canins veterinary diet. Han blev även fotad av en fotograf medan han var inlagd (de tyckte han var söt)och jag fick skriva på papper på om jag ville de skulle publiceras.Det gick jag med på så han kanske kommer synas på Skara djursjukhus hemsida så småningom. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.