En titt på några av mina julklappar till familjen…

Nu är det exakt en månad kvar till julafton, det håller jag koll på, traditioner är det bästa jag vet. Man måste ju ha något kul att längta till efter vardagen. Hursomhelst tänkte visa några av de julklappar jag har köpt. (Mina systrar har jag bett att inte besöka bloggen innan jul om de hade tänkt det). Det första är nailart till min syster som läser till nagelteknolog. Det andra är en salladsskål av märket Mateus till min andra syster. Det tredje är en vit lykta modell mellan-stor till mamma. Till pappa har jag köpt ett fodral till surf-plattan. Ja, det ett urval av vad jag köpt. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.