Annonser

Imorgon är det dags för praktik på katthemmet igen. Den här gången börjar jag klockan 11 och ska praktisera till fyra, alltså i fem timmar. Det blir kul. Först ser vi till katterna,kelar, borstar och pysslar om dem, så att de inte behöver sitta ensamma i sina rum. Sedan strax efter lunchtid är det utfodring hos katterna. Just nu har katthemmet ganska fullt med underbara katter av olika slag. Allt från vuxna katter,kattungar,vanvårdade katter och inackorderade katter, alla behöver tillsyn och omvårdnad och det är jätte roligt att komma dit. =) /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Så härligt trött...

ons nov 14 , 2012
Nu har jag praktiserat klart för idag. Jag var på katthemmet från 11-16.00. Det var jätte roligt och jag fick vara mycket med de underbara […]
%d bloggare gillar detta: