Imorgon ska jag på praktik =)

Imorgon är det dags för praktik på katthemmet igen. Den här gången börjar jag klockan 11 och ska praktisera till fyra, alltså i fem timmar. Det blir kul. Först ser vi till katterna,kelar, borstar och pysslar om dem, så att de inte behöver sitta ensamma i sina rum. Sedan strax efter lunchtid är det utfodring hos katterna. Just nu har katthemmet ganska fullt med underbara katter av olika slag. Allt från vuxna katter,kattungar,vanvårdade katter och inackorderade katter, alla behöver tillsyn och omvårdnad och det är jätte roligt att komma dit. =) /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.