Tio röda rosor på mitt bord…

Jag tror att många människor mår bra av blommande växter  och att det ger oss energi. Dels är det vackert att titta på dels har det ofta goda dofter. Jag tror till och med att människan kan ha ett visst behov av detta. Många gillar de första vårpromenaderna, dels på grund av solen såklart men också pga av att växterna börjar få knoppar man ser att de lever. Att människor tar in julgranar tror jag också fyller något slags behov av att ha naturen nära tillgänglig när den är besvärligare att ta sig till pga. kyla. Ja, det var den lilla växtanalysen. Själv älskar jag växter. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.