Mina mediciner…

har jag en väldigt bra ordning på. Skulle jag inte ha det skulle mitt mående åka upp och ned som en bergochdal-bana jag skulle också riskera gränspsykos och ha mycket ångest, och det vill jag absolut inte. Just nu tar jag tre sorter om dagen. Det är abilify, mot gränspsykos. Venlafaxin mot ångest och depression och Topimax som stämningsstabiliserande, alltså för att jämna ut toppar och dalar. Har klarat mig bra mot dess biverkningar hittills får hoppas att det håller i sig då jag antagligen måste äta de hela livet för att må bra. Tur att de finns iaf så man slipper må dåligt. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: