Mina mediciner…

har jag en väldigt bra ordning på. Skulle jag inte ha det skulle mitt mående åka upp och ned som en bergochdal-bana jag skulle också riskera gränspsykos och ha mycket ångest, och det vill jag absolut inte. Just nu tar jag tre sorter om dagen. Det är abilify, mot gränspsykos. Venlafaxin mot ångest och depression och Topimax som stämningsstabiliserande, alltså för att jämna ut toppar och dalar. Har klarat mig bra mot dess biverkningar hittills får hoppas att det håller i sig då jag antagligen måste äta de hela livet för att må bra. Tur att de finns iaf så man slipper må dåligt. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.