Lösögonfransar och KSS

Just nu sitter jag hemma med min syster och tittar på postkodmiljonären. Igår blev en knasig dag. Jag skulle prova min nya ögonfransförlängning med ett lim jag köpt via en nät butik vid namn Fyndiq. Fick en kraftig allergisk reaktion och sedan besöka vårdcentralen i Töreboda där gjordes ett syntest som visade så dåligt på höger öga att jag fick en remiss till KSS (Kärnsjukhuset i Skövde) När vi var där sa ögonläkaren att det hade blivit ett sår på högra ögats hornhinna, jag tänkte att ”aldrig mer ska jag limma ögonfransarna hemma”. Läkaren sade att hon inte visste om hon vågade prova fransförlängning själv längre. Antagligen är det olika om man reagerar eller inte. Men det kan ju som sagt vara för sent om man gör det med en allergisk reaktion. Hursomhelst jag fick droppar med anti-inflamatorisk effekt samt en salva att ta på och ett återbesök i nästa vecka då det enligt läkaren skulle ha läkt och blivit bra igen. Hoppas d. Obs bilden är endast en bild på fransarna inte limmet och har därmed inget med den allergiska reaktionen att göra. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.