Tripp trapp trull…

Här är mina tre katter samlade, inför mat . Det är Björn han heter egentligen Bugatti enligt stamtavlan men vi kallar honom för Björn för han var lik en björnunge som kattunge ,med all päls.  Han är äkta perser och född i februari 2009. 
En väldigt gosig, social katt som vill följa med en överallt ,har dock en lite annorlunda egenskap som vi inte vet vad den kommer ifrån , han gillar att slicka på plast material, all sorts plast. Han är alltså 3 snart 4 år. Min andra katt, katten  i mitten är Tussi eller Miss Silver Flash  hon är 7 snart 8 år. 
Hon är också gosig ,men bara korta stunder sedan far hon omkring som en elvisp i huset och klättrar ibland på väggarna. Tur att vi iaf har klösbrädor uppsatta annars skulle det gå hårt åt tapeterna. Sist men inte minst finns Alex 12 snart 13 år som var min första katt en vanlig bondkatt. Han är speciell och den mest aktiva katten av de alla. Han brukar fiska av ett gummiband med tassen från kranen och leka med det en stund sedan när han lekt klart lägger han det i matskålen. Det var en liten presentation av mina älskade katter. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.