Uncategorized

Min systers nagelutbildning.

I fredags fick jag ett sms från min syster. Hon hade klarat teoridelen i nagelutbildningen. Om tre månader är det dags för praktikdelen. Hoppas verkligen att det går vägen för jag märker att det är något hon vill jätte mycket och hon satsar  verkligen på detta. Hon kommer ha lite praktik i ett rum hos hos mamma och pappa till att börja med för sina vänner, här kommer lite bilder på det. /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.