Träffa arbetsterapeut

Nu på fredag ska jag till dagsjukvården och träffa en arbetsterapeut. Vi ska prata om någon sysselsättning som passar mig. Detta tror jag kommer bli bra eftersom jag har lite långtråkigt emellanåt och tenderar att grubbla lite väl mycket i bland. Samtidigt känner jag mig själv och jag vet att det inte får vara något där jag får för mycket krav på mig själv för då kan jag börja må dåligt. Alltså något lagom utmanande, inte alldeles för lätt heller för då tappar man ju motivationen eller jag skulle göra det iaf. Ja, det var det om fredag, Usch nu är det bra mörkt, blött och kallt ute förresten, längtar till vår och sommar och hoppas de blir bra.Fast vintern och julen är lite mysigt med alla ljus och pynt, det gillas.Mamma och pappa ska åka till Cap Verde två veckor i slutet av november. Härligt. Min katt Björn ligger och sover så sött medan jag skriver. Här kommer en bild på honom.

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.