Bara att konstatera…

Sömnen är viktig. Hade inte sovit bra på 4 nätter och blev deprimerad. Att jag får sådana här överaktiva perioder ingår tyvärr i sjukdomsbilden blandsymtom. De är något jag kommer ha även fast jag tar mediciner. Som tur är finns ”vid behovs mediciner”. Dessa tar jag bara i ”nöd fall” eftersom det gör mig dåsig dagen efter. Igår bestämde jag mig för att det fick vara nog med att vara uppe till midnatt, och det var så skönt att vakna upp riktigt utsövd. Kände mig genast mycket gladare. Idag är en fin dag, det blir en långpromenad längs ängarna. Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.