Bara att konstatera…

Sömnen är viktig. Hade inte sovit bra på 4 nätter och blev deprimerad. Att jag får sådana här överaktiva perioder ingår tyvärr i sjukdomsbilden blandsymtom. De är något jag kommer ha även fast jag tar mediciner. Som tur är finns ”vid behovs mediciner”. Dessa tar jag bara i ”nöd fall” eftersom det gör mig dåsig dagen efter. Igår bestämde jag mig för att det fick vara nog med att vara uppe till midnatt, och det var så skönt att vakna upp riktigt utsövd. Kände mig genast mycket gladare. Idag är en fin dag, det blir en långpromenad längs ängarna. MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: