Värre framåt kvällen…

Ja så är det för mig emellanåt och så var det igår kväll. Fick svårt att sova och började tänka på sjukdomen, började också söka på Internet om den och ju mer jag läste desto oroligare blev jag. Jag har pratat med en psykolog om detta och hon avrådde mig från att läsa för mycket på internet om sjukdomar överhuvudtaget. Det bästa jag kan göra i dessa lägen har jag kommit på är att försöka skingra tankarna med annat. Sedan även att tänka att det man inte kan göra något åt ska man inte slösa tid på att tänka för mycket på. Jag kände en kvinna som gick runt och oroade sig halva livet för att hon skulle få cancer när hon var äldre fick hon tyvärr cancer. Tänk om hon hade använt sin friska tid till något annat. Sedan träffade jag en när jag jobbade inom vården som jag alltid kommer att minnas vet inte om hon lever idag men hon hade metastaser i hela kroppen men såg alltid fram emot en ny dag med jätte mycket glädje och positiv syn. Över vårat akvarium hänger porträtt- bilder på oss syskon som unga, min ungdom är den tid då jag inte visste någonting om vilket håll mitt liv skulle ta. Gillar att tänka tillbaka på den tiden. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.