Mina grubblerier…sjukdomen

Är förkyld, inte lite heller utan har varit dålig i snart två veckor. Men nu börjar jag se en ende på förkylningen och snart kan jag fortsätta leva på nästan som vanligt. Ja , jag tänker ju på den större sjukdomen såklart , den jag inte kommer ifrån. hur mycket jag än hade önskat. Men eftersom jag kanske alltid har haft den ju mer jag tänker så är den ju tyvärr en del av mig. låter konstigt va? Tyvärr är det något jag får lära mig acceptera precis som en diabetiker får acceptera sin och lära sig om den. Att mitt sitter i huvudet anses lite tabu men samtidigt kan man inte bestämma varken att man har önskat sig en sjukdom eller vart i kroppen den skulle sitta. Lite så tänker jag om det hela iallafall. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.