Snart höst…

Nu går det mot hösttider. Mycket har hänt för min del. Jag har bland annat fått tillbaka en läkare som jag haft för flera år sedan i Mariestad som jag tyckte/tycker mycket bra om. Hon har ordnat så att jag ska få träffa en arbetsterapeut och hon i sin tur ska hjälpa mig hitta en lämplig daglig aktivitet alt. jobb. Det är jag jätte glad för =)Känns som att jag behöver något litet att göra om dagarna och känner att det kan vara dags nu. Läkaren hade utryckt till dagsjukvårdens personal att hon tyckte jag hade blivit mycket bättre sedan sist (för flera år sedan vi sågs) och det tyckte hon var kul. Sånt är kul att höra för då känns det som att det verkligen har gått framåt. En psykolog kommer jag att få i Mariestad, i början av januari eftersom min förra psykolog gick på mamma-ledighet. Dammen som jag har anlaggt kommer att rustas inför vintern med nät mot löv och vi kommer att ta in växterna i garaget i vattenbaljor. Fiskarna är sedan några veckor redan i akvariet. Ja det var lite vad som har hänt under dessa veckor.

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.