Annonser
Uncategorized

El till dammen

Nu har vi börjat gräva ett 40 cm djupt dike tvärs över gräsmattan ”ser inte så kul ut” . Diket är till för kabeln som elektrikern ska koppla till en enhet med 4 kontakter för dammens alla tillbehör. Elektrikern kommer och gör detta i nästa vecka. Vidare har jag sått gräs runt dammen och införskaffat några fler vattenväxter. Här är en bild på dammen just nu.

Annonser

Om mig...

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: