Uncategorized

Dammen tar form…

Nu börjar det synas tydligt att dammprojektet är på  framfart.
Det som saknas nu är en riktig elinstallation av pumpen, imorgon ska vi beställa kantstenarna. Jag tog ett mått på dammens omkrets idag just för detta .

Den var 6 meter lång och kantstenen 13 cm på kortsidan. Kommer därför behöva beställa 46 kantstenar. Tur att vi får de hemkörda=). Pappa ville att vi skulle ha fiskar i dammen. Eftersom den är så grund kan man endast ha de sommartid pga bottenfrysning vintertid. Får se kanske ev. blir ett par guldfiskar sommartid då pappa har akvarium. /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.