Dammgrunden är på plats

Nu är dammens grund på plats i gropen. Det som sticker ut på bilden är skyddsduken. Det är snart dags att plantera några vattenväxter. Nästa steg blir att varva sand och vatten utanför gropen med ca 10 cm vatten i dammen åt gången tills dammen står stadigt och är helt fylld. Detta dels just för att dammen ska stå stadigt men också för att inte skada plasten i dammen när vattnet fylls på. När detta är klart klipper jag skyddsduken längs dammkanten. Sedan ska pumpen installeras, jag ska ta hjälp av en elektriker, eftersom det ändå är en installation som ska göras. Har köpt en allt i ett pump med både filter, UV C ljus som är bra mot alger och fontän. Efter detta är det dags att dekorera med stenar runt om och plantera. Fler bilder kommer längre fram. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.