Dammprojektet

Nu när det är semester måste man ha något att göra. Jag har tagit mig an ett ganska omfattande projekt i min familjs trädgård. Jag ska nämligen anlägga deras damm. Dammen kommer på fredag och är en formgjuten damm på 750 l. Det jag har börjat med är egentligen att se ut en lämplig plats att börja gräva på och se över vad som behöver inhandlas  först.Det ska bland annat vara grus och sand att fylla botten och sidor med. Planteringspåsar och en särskild sorts lera till näckrosen som ska vara i mitten.Sedan har jag tänkt solcellslampor på sidorna av dammen.  Det är mycket som ska göras och som kronan på verket ska en elektriker installera pumpen till dammen. Jag tänkte uppdatera mitt dammprojekt med bilder under sommaren och till sist hoppas jag ….den färdiga dammen. Eftersom jag vet måtten på dammen har jag börjat gräva ut de partierna och forma dammen efter hur den såg ut på bilden. När dammen sedan kommer blir det antagligen så att jag får gräva ca 10 cm extra här och var samt fylla på med sand /jord. Här ovan är en bild på hur långt jag har kommit.   /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.