Annonser

Snart är det midsommar och vi åker för att träffa släkten vid västkusten. Eftersom det är en bra period för mig, måendemässigt så ser jag fram emot det här och tycker det ska bli roligt och positivt. Hade det varit en av mina depp-perioder så kunde det istället ha känts mer plågsamt att åka och träffa en massa folk även om jag hade velat eftersom det är mina släktingar ,  hade inte haft den energi som behövs. Jag hade istället hållt mig undan. Minns detta från en annan midsommar när jag mådde dåligt. Men den här ser ut att bli bra så det är ju iaf bra. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Dammprojektet

tis jul 10 , 2012
Nu när det är semester måste man ha något att göra. Jag har tagit mig an ett ganska omfattande projekt i min familjs trädgård. Jag […]
%d bloggare gillar detta: