Uncategorized

Van vid humörsvängningar?

Jag vet inte om jag någonsin kommer bli van vid att ha dessa humörsvängningar. Eller att bli sjuk på något sätt. Lika obehagligt varje gång. Anledningen till detta tror jag är att jag har perioder då jag känner mig stabil och mår bra mellan det ostabila. Jag hinner hoppas på att jag ska må relativt bra. Sedan kommer plötsligt en dipp. Min psykolog trodde att det det kanske alltid kommer att vara så att jag plötsligt blir sämre och sedan bra igen även om jag har min medicin för hon ser ett mönster. ”Det är som det är” tänker jag även om det inte är roligt, jag gör vad jag ska göra, och jag gör mitt bästa. Igår var det studentfirande och jag åkte till en kompis i Mariestad. Redan på bussen dit var det utkastare som sjöng studentsånger. Hela Mariestad var festligt av studentfirande, det fick mig att tänka tillbaka på min egen student och det gjorde jag med positiva minnen. Så igår var en riktigt bra dag! /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.