Annonser
0 Comments

Jag lider av svängningar i humöret, även kallade humörsvängningar. Det blev jag påmind om i slutet av den här veckan. Först blev jag så pigg så att jag inte kunde sova fast jag tog två Propavan som jag har som sömnmedicin. Sedan blev jag akut deprimerad såpass så att jag tog en överdos läkemedel och var tvungen att åka till akuten där de kollade EKG och tog blodprover. Sedan fick jag åka taxi direkt till psykakuten där jag fick prata med en läkare som höjde min Venlafaxin (Efexor)till 150mg. Detta var min onsdag-torsdag , fruktansvärd, nu är det lördag och jag hoppas att medicinen ska ge en bättre stabilliserande effekt denna gång. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: