Pratat med läkaren…

Idag har jag pratat med läkaren ang. mitt meddelande som jag skickade på ”mina vårdkontakter”. Det blev ett bra samtal eller rättare sagt tre . Jag ska få fortsätta hos psykologen, dagsjukvård i Mariestad eftersom det är närmare än Skövde, och så fick jag Atarax utskriven mot ångest. Han sa att han visserligen kunde höja min stämningsstabiliserande medicin (Topimax) men att han ville tänka bredare och att han trodde jag skulle bli bättre av att få mer att göra. I helgen ska jag följa med mamma och pappa till GBG och ha det bra. Det är ju också melodifestivalen på lördag. Yippie!Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: