Pratat med läkaren…

Idag har jag pratat med läkaren ang. mitt meddelande som jag skickade på ”mina vårdkontakter”. Det blev ett bra samtal eller rättare sagt tre . Jag ska få fortsätta hos psykologen, dagsjukvård i Mariestad eftersom det är närmare än Skövde, och så fick jag Atarax utskriven mot ångest. Han sa att han visserligen kunde höja min stämningsstabiliserande medicin (Topimax) men att han ville tänka bredare och att han trodde jag skulle bli bättre av att få mer att göra. I helgen ska jag följa med mamma och pappa till GBG och ha det bra. Det är ju också melodifestivalen på lördag. Yippie!

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.