Har fastnat…

Det känns som att jag sitter fast lite just nu . Jag har ingen psykolog (mitt fel) fast jag mådde dåligt så jag kanske behövde någon som mest. Jag sökte hjälp hos en läkare som inte hade något att erbjuda annat än en natts övernattning på ett mycket rörigt sjukhus. Själv mår jag upp och ner just nu olika från stund till stund men ganska mycket ångest hela tiden. Jag skrev ett brev på mina vårdkontakter och bad om Atarax ”ett läkemedel mot ångest” får säkert svar på detta imorgon. Försöker trots detta med mig själv och hur läget är med hjälp just nu se det positiva och roliga i saker såg tex. en film från när vi systrar var små.Kategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: