Har fastnat…

Det känns som att jag sitter fast lite just nu . Jag har ingen psykolog (mitt fel) fast jag mådde dåligt så jag kanske behövde någon som mest. Jag sökte hjälp hos en läkare som inte hade något att erbjuda annat än en natts övernattning på ett mycket rörigt sjukhus. Själv mår jag upp och ner just nu olika från stund till stund men ganska mycket ångest hela tiden. Jag skrev ett brev på mina vårdkontakter och bad om Atarax ”ett läkemedel mot ångest” får säkert svar på detta imorgon. Försöker trots detta med mig själv och hur läget är med hjälp just nu se det positiva och roliga i saker såg tex. en film från när vi systrar var små.

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.