Dåligt samvete…

Jag har nu fått dåligt samvete. I förr går fyllde min syster 21 år. Dagen innnan hade jag mått dåligt och avslutat kontakten med min psykolog eftersom jag hade en klar känsla av att ge upp allting. Vet inte men jag kände mig väldigt deprimerad över hela situationen och kunde inte hitta några positiva tankar alls. På kvällen (min lillasysters födelsedag) fick jag världens ångestatack och ville inte leva längre. Så det fick bli för hela familjen att åka till Falköping och min stackars syster fick köra eftersom mamma och pappa hade tagit ett glas vin till hennes födelsedag. Så jag förstörde för alla särskilt min syster och mina föräldrar fast jag kunde samtidigt inte göra så mycket för ångesten bara vällde över mig som en våg. Har bett så mycket om ursäkt men jag tror de förstår att de är något jag inte alltid kan göra något åt. Önskar bara jag kunde ge tillbaka så mycket de har gett mig och hoppas att jag ger något på mitt sätt iaf. Jag blev erbjuden en plats på sjukhuset men blev ”varnad” att det var stökigt där och att det för tillfället inte hade plats på Allmänavd. så jag valde att åka hem igen och bli uppringd av ett mobilt team nästa dag istället. Nu mår jag bättre igen men det dåliga samvetet kommer nog att sitta i ett tag. Jag ska åtterta kontakten med psykologen för det har jag blivit erbjuden. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.