Blandsymtom

I mitt läkarutlåtande står att min diagnos (Schizoaffektiv sjukdom) är stärkt av blandsymtom med humörsvängningar såsom vid bipoläritet med psykotiska symtom. Jag medicinerar med antikpsykotiskt (Abilify 20 mg), antidepressivt (Cipralex 20 mg) och stämningsstabiliserande Topimax 150 mg på morgon och kväll. Det känns som att mitt stämningsläge går mycket upp och ner, i veckan lade jag in mig frivilligt, läkaren ville först skicka hem mig med ångestdämpande medicin alt. ökad stämningsstabiliserande. Jag hade dock så mycket ångest så jag bad om en plats. Jag blev kvar en vecka, medicinen började hjälpa och jag kunde åka hem. Jag är välldigt noga med min medicin men har trots det kvar dessa svängningar som ibland blir väldigt starka och ger mycket ångest, det är då jag måste söka vård. Min sjukdom verkar vara såhär lite upp och ner trots medicin och det verkar som det är något jag får acceptera mer eller mindre. Från det ena till det andra nu när det börjar bli ljusare ute kanske jag fotograferar lite längs Göta Kanal. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.