Sjukdomen

Mitt mående åker bergochdalbana och det har gjort så sedan jag blev sjuk. Medicinerna har tagit bort de värsta topparna och dalarna men jag hamnar där ibland trots allt. När jag mår som sämst vill jag inte finnas till och när jag mår bra går jag och funderar mycket på min sjukdom trots allt. Därför har jag stöd från en psykolog som jag kan tala med. Antagligen kommer det vara såhär för mig kanske resten av mitt liv, men jag får göra det bästa av det hela. Jag kommer kämpa på med en dag i taget./Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.