Annonser

Funderar på hur året som gått har varit och hur året som kommer ska bli. För mig kan 2011 sammanfattas med orden svängningar, ångest,glädje, en större trygghet i nuet. Med detta menar jag inte att jag har haft alla känslor på samma gång, utan i perioder, men att jag under dessa ändå har kunnat känna mig trygg där jag är. 2012 tror jag kommer bli liknande men självklart hoppas jag på en bättring där jag kan slippa en del ångest och humörsvängningarna stabilliserar sig bättre.

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Sjukdomen

tor jan 5 , 2012
Mitt mående åker bergochdalbana och det har gjort så sedan jag blev sjuk. Medicinerna har tagit bort de värsta topparna och dalarna men jag hamnar […]
%d bloggare gillar detta: