Annonser

Det är vad den här sjukdomen gör. Den vänder upp och ner på saker och ting som mina mediciner får rätta till. Det känns ganska ledsamt att det är så överhuvudtaget men samtidigt är det bra att det finns mediciner. Det viktigaste jag försöker efterleva som jag har fått höra av min psykolog är att jag inte enbart är min diagnos utan att jag är jag först och främst, däremot har jag en diagnos. Det blir tydligen lätt så inom psykiatrin att man placeras i fack och känner sig stämplad. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Den osynliga flickan...

tis dec 6 , 2011
Idag var jag hos psykologen. Tänkte dela med mig av vad vi pratade om eftersom ämnet kan beröra många, vi pratade om mobbning under skoltiden. […]
%d bloggare gillar detta: