You turn my world upside down…

Det är vad den här sjukdomen gör. Den vänder upp och ner på saker och ting som mina mediciner får rätta till. Det känns ganska ledsamt att det är så överhuvudtaget men samtidigt är det bra att det finns mediciner. Det viktigaste jag försöker efterleva som jag har fått höra av min psykolog är att jag inte enbart är min diagnos utan att jag är jag först och främst, däremot har jag en diagnos. Det blir tydligen lätt så inom psykiatrin att man placeras i fack och känner sig stämplad. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.