Läkarträff i fredags

I fredags träffade jag läkaren för andra gången. Hade så mycket ångest så jag kunde inte ta tåget dit, utan min lillasyster var snäll och körde mig. Det blev ett bra möte, jag hade förberett en lapp ifall jag skulle tappa tråden totalt. Men läkaren var så skicklig på att fråga; så jag fick med allt jag kände att jag behövde ha sagt iallafall. En underläkare satt med också, det gjorde att allt kändes lite extra nervöst. Läkaren kom fram till att höja min stämningsstabiliserande medicin något och så fick jag tabletter (atarax) mot ångest. Jag ska fortsätta träffa psykologen. Känner mig förövrigt lite bättre nu. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.