Ska bli spännande…

Att se hur lång tid det dröjer innan jag får någon läkartid från det att jag ringde. Så utryckte min kontaktperson det och visst så kan man ju också se det.
Jag tycker iof. inte att dagarna just nu känns så spännande; utan mer hemska. med all ångest. Mår inte direkt bra, men det är inte läkarens fel bara synd att systemet inte fungerar riktigt som det ska. Det verkar som det saknas både pengar och tid inom vården och med tid menar jag så pass mycket att de inte ens kan ringa tillbaka som de sa utan man får sitta och vänta och sedan ringa igen. Inte hela världen om man hade mått bra men när man mår jätte dåligt känns det nästan lite nonchalant från deras sida, de kunde ha meddelat sig. Särskilt eftersom min tid verkar bli i nästa vecka. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.