Ska bli spännande…

Att se hur lång tid det dröjer innan jag får någon läkartid från det att jag ringde. Så utryckte min kontaktperson det och visst så kan man ju också se det.
Jag tycker iof. inte att dagarna just nu känns så spännande; utan mer hemska. med all ångest. Mår inte direkt bra, men det är inte läkarens fel bara synd att systemet inte fungerar riktigt som det ska. Det verkar som det saknas både pengar och tid inom vården och med tid menar jag så pass mycket att de inte ens kan ringa tillbaka som de sa utan man får sitta och vänta och sedan ringa igen. Inte hela världen om man hade mått bra men när man mår jätte dåligt känns det nästan lite nonchalant från deras sida, de kunde ha meddelat sig. Särskilt eftersom min tid verkar bli i nästa vecka. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: