Mål i livet

Att ha mål i livet är väll viktigt för de flesta av oss människor, att få känna att man är på väg någonstans. Jag har också mål i livet, i början var de lika stora (omfattande) som innan jag riktigt förstod vad som hade hänt/hände inom mig. Nu har jag mer börjat ta en dag i taget och sätta upp ”lagom” stora mål. Jag ska erkänna att det inte är lätt för jag vill så mycket som jag klarade förr. Samtidigt kämpar jag där jag befinner mig just nu. Kanske man lär sig att acceptera sin situation ju längre tid det går,har liksom inte så stort val. Kan bara göra mitt bästa. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: