Annonser

Att ha mål i livet är väll viktigt för de flesta av oss människor, att få känna att man är på väg någonstans. Jag har också mål i livet, i början var de lika stora (omfattande) som innan jag riktigt förstod vad som hade hänt/hände inom mig. Nu har jag mer börjat ta en dag i taget och sätta upp ”lagom” stora mål. Jag ska erkänna att det inte är lätt för jag vill så mycket som jag klarade förr. Samtidigt kämpar jag där jag befinner mig just nu. Kanske man lär sig att acceptera sin situation ju längre tid det går,har liksom inte så stort val. Kan bara göra mitt bästa. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Psykolog imorgon...

ons sep 14 , 2011
Imorgon ska jag träffa psykologen igen. Känns mer än bra denna gång. Varför ska jag inte gå in på mer än att det handlar om […]
%d bloggare gillar detta: