Mål i livet

Att ha mål i livet är väll viktigt för de flesta av oss människor, att få känna att man är på väg någonstans. Jag har också mål i livet, i början var de lika stora (omfattande) som innan jag riktigt förstod vad som hade hänt/hände inom mig. Nu har jag mer börjat ta en dag i taget och sätta upp ”lagom” stora mål. Jag ska erkänna att det inte är lätt för jag vill så mycket som jag klarade förr. Samtidigt kämpar jag där jag befinner mig just nu. Kanske man lär sig att acceptera sin situation ju längre tid det går,har liksom inte så stort val. Kan bara göra mitt bästa. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.