Kungshamn

Igår kom jag hem från en tur med familjen till Kungshamn. Vi var där två dagar, och vi hade tur med vädret. Vi har en liten motorbåt som vi åkte över med till Bohusmalmön, det var härligt.
Från det ena till det andra så väntar jag på min nya telefon den ska komma idag. En iphone 4, är medveten om att 5:an kommer i september någongång men det här var ett erbjudande via tre där min bindningstid just har gått ut. Så jag tyckte det var ett bättre alternativ för mig med aktivitetsersättning. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: