Filmer som skildrar psykisk ohälsa

Har sett några sådana filmer eftersom jag gillar känslan av att kunna känna igen mig i filmer jag ser. Klassikern Gökboet är nog trots allt inte den bästa filmen jag sett utan den skrämmer mig mer, när jag inser vilka metoder de använde sig av förr och vilken brist på kunskap de hade. Av någon anledning gillar jag Girl interupted eller ”Stulna år” bättre. Men den film som jag kanske gillar mest är nog trots allt A Beautiful Mind med Rosell Crowe i huvudrollen. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: