Uncategorized

Filmer som skildrar psykisk ohälsa

Har sett några sådana filmer eftersom jag gillar känslan av att kunna känna igen mig i filmer jag ser. Klassikern Gökboet är nog trots allt inte den bästa filmen jag sett utan den skrämmer mig mer, när jag inser vilka metoder de använde sig av förr och vilken brist på kunskap de hade. Av någon anledning gillar jag Girl interupted eller ”Stulna år” bättre. Men den film som jag kanske gillar mest är nog trots allt A Beautiful Mind med Rosell Crowe i huvudrollen. /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.