Annonser

Nu är det semestertider för det flesta. Även jag har ”semester” kan man säga. Jag har fått ledigt från mina aktiviteter på dagsjukvård och hos psykolog för att umgås med mina föräldrar och systrar under deras semesterperiod. Vi ska ut och åka lite också, blandannat till sommarstugan i Kungshamn och besöka släktingar i Malmö, det brukar vara trevligt. Det är en mycket härlig tid ute nu som man bör bevara i minnet. Ändå finns där även lite orostankar kring hur det ska gå med aktivitetsersättningen, det får jag snart reda på, hoppas jag. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Filmer som skildrar psykisk ohälsa

sön jul 17 , 2011
Har sett några sådana filmer eftersom jag gillar känslan av att kunna känna igen mig i filmer jag ser. Klassikern Gökboet är nog trots allt […]
%d bloggare gillar detta: