Läkarutlåtande till FK klart

Är som vanligt vid den här tiden på året efter att jag blivit sjuk, nervös, väntar med spänning på beslut från Försäkringskassan. Frågan gäller om jag ska bli beviljad fortsatt aktivitetsersättning eller inte. Hur det än blir så tror jag att det ordnar sig. Eller jag hoppas. Starkt. Vill heller inte ta ut något i förskott. Från det ena till det andra så har min läkare ändrat lite i min diagnos såg jag så jag fick lov att ändra lite på bloggrubriken också. De har tidigare varit osäkra på min diagnos jag har haft både autismspektrumstörning när jag var ung, emotionell instabil personlighetsstörning när jag var äldre och nu är den ändrad till schizoaffektiv ospecifficerat förut hade jag depressiv variant. Schizoaffektiv är den diagnos jag har haft längst sammanlagt nu så jag tror det är den de lutar mest åt. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.