Börja hos psykolog och ett roligt mail

Nästa tisdag ska jag träffa en för mig ny psykolog. Hon presenterade sig på telefon idag.
Något annat som har hänt är att jag fick ett mail på Viska (en sajt om schizofreni) från en kvinna som håller i ett projekt om att öka förståelsen för personer som lever med schizofreni. Hon undrade om jag kunde tänka mig att berätta samtidigt som jag blir filmad hur min familj och vardags liv ser ut. Sidan och projektet är sponsrat av Janssens läkemedel och skulle sedan ha publicerats av den nya svenska sajten. Jag blev faktiskt glad när jag fick förfrågan och skulle höra av mig vid intresse men jag känner inte riktigt att det är jag att vara med på en sajt även om det är för en jätte viktig och bra sak. Är även för blyg för detta. Skriva på bloggen passar mig bättre. /Malin

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.