Uncategorized

Komplettera till försäkringskassan

Imorse vid nio tiden ringde en kvinna från försäkringskassan. Hon ville att jag skulle svara på några frågor så att hon kunde fortsätta att handlägga aktivititsersättningen. Det kändes som att jag fick fram några svar men nervös var jag. Nu är det bara att vänta på ett beslut.Följ min blogg med Bloglovin /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.