Har köpt ny mp3 spelare

Idag har jag köpt en ny mp3 spelare. Det blev en Ipod nano 6th generation. Tanken är att den ska passa att ta med ut och promenera och jogga med och det skulle just den sorten vara bra till. De är små och finns i olika färger tex. rosa och grön, min är grå. Är redan förtjust i min. Den 25:e april fyller jag förresten 25 år, inte långt kvar. Fick bli en tidig present till mig själv.
/Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.