Äntligen fredag

Ja så var det ”äntligen fredag” , min syster tyckte det var konstigt att jag utrycker mig på det sättet eftersom jag är arbetslös (sjukskriven). Att fredagar är speciella märks ju på folk runtomkring för det är mer avslappnade och glada ofta trötta också iof men det är ju inte så konstigt. Jaja det var den lilla fredagsanalysen. Idag var jag på dagsjukvården igen och jag mår allmänt sett lite bättre nu. Vi fick svara på nutidsorienteringsfrågor, de var extra svåra idag, det tyckte alla. När jag väntade på tåget satt jag och värmde mig i vårsolen ,det var så härligt. Ikväll ska vi grilla! /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: