Har haft en dålig vecka

Min vecka, eller ja den började i söndags kunde ha varit bättre. I söndags mådde jag inte bra, tror att det har blivit lite för mycket av allt nytt med beslut om boendestöd som är på gång. I söndags hände därför lite dumma saker, som att jag klippte av mig håret av ångest och skadade mig själv i armen, jag var rädd att jag höll på att tappa kontrollen fullständigt.
Jag ringde psykiatriska akutmottagningen och de sa att jag skulle ta Theralendroppar och sedan ringa till dagsjukvården nästa dag (måndag). det gjorde jag. Vi pratade om vad som hade hänt och kom fram till att jag skulle fortsätta med Theralendroppar eftersom läkaren inte var där under kommande vecka.
Igår (onsdag) var jag på dagsjukvården och då pratade vi (en skötare och jag) om att jag kanske behöver någon samtalskontakt på dagsjukvården när jag mår som jag gör nu, eftersom jag inte längre har någon psykolog. Känns lite bättre idag, har inte haft någon ångest och imorgon är det dagsjukvård igen! /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.