Recept och remiss

Idag har jag dels fått ringa och dels fått skriva till Öppenvården i Skövde. Ringa fick jag för att ta reda på om läkaren hade skrivit recept på mina mediciner, vilket visade sig att han skulle göra imorgon. Skriva fick jag för att ta reda på om läkaren hade skickat en remiss till kommunens handläggare för boendestöd eftersom det efterfrågades på mötet. Imorgon får jag förhoppningsvis svaret via mina vårdkontakter på internet som förresten är ett bra komplement att nå sina vårdkontakter på tycker jag. På onsdag är det dagsjukvård i Skövde igen (min femte gång av åtta) på bilden, ska bli kul./MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: