Recept och remiss

Idag har jag dels fått ringa och dels fått skriva till Öppenvården i Skövde. Ringa fick jag för att ta reda på om läkaren hade skrivit recept på mina mediciner, vilket visade sig att han skulle göra imorgon. Skriva fick jag för att ta reda på om läkaren hade skickat en remiss till kommunens handläggare för boendestöd eftersom det efterfrågades på mötet. Imorgon får jag förhoppningsvis svaret via mina vårdkontakter på internet som förresten är ett bra komplement att nå sina vårdkontakter på tycker jag. På onsdag är det dagsjukvård i Skövde igen (min femte gång av åtta) på bilden, ska bli kul./Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.