Annonser

Idag var första dagen på dagsjukvården. Gick upp tidigt, eller tidigare än vanligt (6.30) för att hinna med tåget. Det var nervöst idag eftersom det var min första dag, men det gick bra. Vi fick börja med att svara på nutidsorienteringsfrågor tillsammans, det var kul. Sedan gick vi ut på en gemensam promenad, var iskallt men det gick bra det också. Nästa gång vi ses är på onsdag då ska vi måla till tema. Nu ska jag ha en trevlig helg med min familj. Nästa vecka blir det nya tag. /Malin

Annonser

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Next Post

Bild på dagsjukvården

ons feb 23 , 2011
Idag var det bild på dagsjukvården. Temat var att tänka på en del av ett ansikte, tex ögon, näsa eller mun och sedan måla eller […]
%d bloggare gillar detta: