Läkarbesöket

Nu har jag träffat min nya läkare, verkar vara en mycket bra läkare. Som lyssnade och kom med förslag. Jag blev erbjuden dagsjukvård för att komma ut lite mer för det behöver jag ”öva” på. Har börjat vara mer och mer med min familj sedan behandlingshemmet lades ner. Så jag ska ta tåget 1-2 gånger i veckan till Skövde, kommer kännas lite ovant men jag vänjer mig säkert efter några gånger. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.