Uncategorized

Födelsedagar

Idag ska vi åka till Skövde och fira 2 födelsedagar samtidigt. Min syster fyller 20 och min morbror fyller 40. Det ska bli jätte kul! Ikväll är det ju också första deltävlingen i melodifestivalen, det ska bli spännande vi ska se den där. Annars måste jag erkänna att jag funderar ganska mycket på hur läkarbesöket kommer att gå nästa vecka, är nervös. Men jag tror det kommer att gå bra, det brukar det. /Malin

Annonser

malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande.
Välkommen!

You may also like...

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.