Måndag

Början på en ny vecka igen, men en varmare sådan, nu går det äntligen mot varmare tider, det känns och jag gillar det. Helgen har varit bra, kunde varit bättre, hade lite ångest i det tysta men härdade ut. Tur att det finns Theralen droppar att ta till när ångesten blir för påträngande. Igår spelade jag och mamma förresten Bingolotto på lotter som vi vann förra helgen (ibland har man tur) tyvärr vann vi inget denna gång men det var iallafall trevligt.

Author: malinitoreboda

En kvinna som vuxit upp och bor i Töreboda

2 thoughts on “Måndag

  1. Hej Juliette. Ibörjan av min sjukdom var jag väldigt negativt inställd till allt vad mediciner innebar. Särskilt efter att ha läst vissa biverkningslistor. Blev dock så sjuk i mina ”svängningar” att jag var tvungen att läggas in. Där var jag tvungen att ta medicin och märkte också en förbättring i mitt mående ganska snart. Fick inte heller alla de biverkningar som stod som tur var. Tillsammans med läkare kommer man fram till en läkemedelsdos som passar. Det som jag vet att en del (inte alla) läkemedel mot psykiska sjukdomar kan ge som jag själv tyckte var jobbigt ett tag och som fick mig att sluta i perioder var viktökning. För min del löste det sig för jag talade om detta och då bytte de ut detta läkemedel mot ett utan den biverkningen. Kikar gärna på din blogg. Hoppas jag har besvarat dina frågor. MVH Malin

  2. Hej! Jag är en 27årig tjej utan diagnoser som undrar hur du känner för medicin etc. Jag har börjat göra en utredning men fick för mig att jag inte behövde terapi, orkade inte vänta när min terapeut blev sjuk. Sen dess har jag bara mått sämre. terapeuten misstänkte borderline, generaliserat ångestsyndrom och/eller bipolär sjukdom men det blev ju aldrig nån klarhet i det. Jag är så ambivalent för mediciner och diagnoser. Har du mått bättre av medicin? Jag har startat en blogg på http://nattstad.se/la_sirene ,kika gärna dit

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.