Minnen som är bra och mindre bra…

Har många minnen från förr som jag tänker på dagligen. Några saker i livet är jag så glad för att jag fick vara med om innan sjukdomen bröt ut ordentligt, för det är så jag ser det. Det är sorgligt men sant. Som att ha fått gått i skola, jobbat som undersköterska osv. Har mitt stipendium uppsatt på väggen som ett minne och tittar på den med dubbla känslor lite då och då ska jag erkänna. Samtidigt har jag vant mig ganska bra vid min ”nya roll” som patient och sjukskriven 24, snart 25 åring. Känns ibland när jag mår bättre ganska jobbigt att ha lite att göra om dagarna och när jag mår sämre kan det kännas som att jag nästan har tillräckligt med mig själv. Så det är av båda delar, men det som överväger är nog ändå att jag mår bäst av någon slags sysselsättning om dagarna där jag känner mig lite delaktig i samhället.

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.