Min lägenhet

Här bor jag,

tänkte visa lite av denna lägenhet som jag hyr och är väldigt nöjd med, om man får säga det själv. Har bott i den lite av och till från i somras ,eftersom mina perserkatter och min familj mamma, pappa och två systrar bor i ett hus lite längre bort kan det ibland kännas lite ensamt här. Måendet har även varierat lite så det har kännts tryggare med folk runtomkring. Men när jag är här som jag är flera gånger i veckan stortrivs jag ändå på flera sätt, en positiv känsla av att ha något eget. Mitt mål är att bo i den lite mer. Ikväll ska jag iallafall se på let”s dance med familjen. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.