Min lägenhet

Här bor jag,

tänkte visa lite av denna lägenhet som jag hyr och är väldigt nöjd med, om man får säga det själv. Har bott i den lite av och till från i somras ,eftersom mina perserkatter och min familj mamma, pappa och två systrar bor i ett hus lite längre bort kan det ibland kännas lite ensamt här. Måendet har även varierat lite så det har kännts tryggare med folk runtomkring. Men när jag är här som jag är flera gånger i veckan stortrivs jag ändå på flera sätt, en positiv känsla av att ha något eget. Mitt mål är att bo i den lite mer. Ikväll ska jag iallafall se på let”s dance med familjen. /MalinKategorier:Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: