Har nyss varit i min lägenhet…

Ordnade lite där, på vägen dit (jag gick) tänkte jag på att ganska mycket ligger i den där reklamen där de säger att ”konsten är att leva i nuet, alltid” tycker det är himla bra sagt, något jag själv behöver öva på ibland. Livet är ju till stor del trots allt precis nu och inte ”innan. För det är dåtid. Och framtiden kan man ju iof göra lite åt iform av planering men inte så himla mycket mer faktiskt. Oj, nu blev det invecklat, fast ändå inte. /Malin

Author: malinitoreboda

Är en 30 årig kvinna som lever med olika psykiatriska diagnoser. Såsom bipoläritet, ångest, social fobi och tvångssyndrom. Trots mina " hinder" strävar jag efter en så optimistisk syn på tillvaron som möjligt , då jag förstås upplever motsatsen som än mer " bromsande. Välkommen!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.